Campanya de renda 2021

by | 3 de maig de 2022

La campanya de la declaració de la renda i del patrimoni corresponent a l’exercici 2021 s’ha iniciat durant el mes d’abril i s’estendrà fins al 30 de juny, excepte en el cas de domiciliació bancària de les declaracions que serà fins al 27 de juny.

Amb la finalitat de poder oferir-vos un millor servei donem la possibilitat de fer la renda presencial o per telèfon. Si opteu per la opció no presencial haureu de facilitar un número de telèfon, el dia i hora concertat  us trucarem per analitzar conjuntament les dades de la declaració, com a pas previ per poder-la confeccionar.

Us informem de les novetats incorporades per Hisenda aquest any:

  • Obligació de declarar la pèrdua o guanys derivat de la transmissió de criptomonedes
  • Reducció dels imports màxims en les aportacions a plans de pensions (límit 2.000€)
  • Noves deduccions per lloguer de locals a empresaris: Podran deduir-se despeses de lloguer a empresaris que tinguessin immobles llogats durant els mesos de gener, febrer i març de 2021 segons el Reial decret llei 35/2020, de 22 de desembre.
  • Noves deduccions per obres de millora de l’eficiència energètica en habitatges: Es podran deduir despeses d’obres realitzades en l’habitatge entre el 6 d’octubre de 2021 i el 31 de desembre de 2021 i la quantia dependrà del percentatge de reducció del consum energètic que suposi la reforma.

Tens alguna consulta?

Informació Bàsica sobre Protecció de Dades: Responsable: GESTORIA BARCELO SL. Finalitat: Enviament d'informació i/o comunicacions comercials. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, indicats en la informació addicional.