Asseguradora en defensa i protecció jurídica

by | 15 de juny de 2023

Porta la protecció de la teva llar o automòbil al següent nivell, com a corredor d’assegurances, recomanem agregar una defensa jurídica addicional a la teva pòlissa existent.
En optar per una asseguradora especialitzada en defensa i protecció jurídica, estaràs fent un pas més per a protegir els teus interessos. Aquestes asseguradores compten amb advocats altament capacitats i coneixedors del camp legal, que s’especialitzen en els problemes legals relacionats amb la teva llar o automòbil.

Quan pots necessitar els serveis d’un advocat?

Aquests són només alguns casos en els quals la defensa jurídica addicional et pot ajudar:

  • Si la teva assegurança de llar o automòbil incompleix les seves obligacions
  • Si trobes el teu habitatge ocupat il·legalment
  • Si fets catastròfics et causen danys
  • Si la comunitat de veïns no et soluciona unes humitats.
  • Si el local comercial dels baixos produeix molèsties per sorolls, olors, etc
  • Si fas una obra de reforma i no estàs conforme
  • Si l’aparell d’aire condicionat d’un veí no et deixa descansar.
  • Si el propietari del teu habitatge no compleix les seves obligacions
  • Si simplement vols realitzar una consulta per qualsevol qüestió legal

Un dels beneficis clau és l’ampliació de la teva cobertura existent. En cas que sorgeixin situacions legals que no estiguin cobertes per la teva pòlissa principal, la defensa jurídica addicional entra en joc, oferint una capa addicional de protecció.

Imagina comptar amb un equip legal a la teva disposició, llest per a proporcionar-te assessorament expert en cada pas del camí. La defensa jurídica addicional t’ofereix exactament això. No importa si necessites assessorament en una disputa contractual relacionada amb la teva llar o si et trobes enmig d’un litigi per un accident automobilístic, ells seran allí per a guiar-te i ajudar-te a prendre decisions informades.

A més, en agregar una defensa jurídica addicional, també podràs gaudir de serveis de gestió de reclamacions. Això significa que no hauràs de bregar amb la complicada paperassa i els procediments legals pel teu compte. La teva asseguradora s’encarregarà de tot el procés, permetent-te estalviar temps i esforç.

I, finalment, en agregar aquesta cobertura addicional, tindràs la llibertat de personalitzar-la segons les teves necessitats específiques. Pots triar els tipus de casos que desitges cobrir i ajustar els límits de cobertura segons les teves preferències individuals. D’aquesta manera, obtindràs una solució a mesura que s’adapti perfectament a la teva situació única.

No dubtis a contactar-nos i assegura la protecció legal que et mereixes!

Tens alguna consulta?

Informació Bàsica sobre Protecció de Dades: Responsable: GESTORIA BARCELO SL. Finalitat: Enviament d'informació i/o comunicacions comercials. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, indicats en la informació addicional.